به گزارش ماژیننیوز، قارچها از نظر ظاهر قابلتشخیص نیستند و حتا کسانی که خود را در شناخت قارچها کارشناس میدانند سخت در اشتباهند
روشهای غیرعلمی مانند تشخیص سمی بودن قارچ با انداختن آن در شیر کاملاً نادرست و بیپایه است و تأکید میکنیم هرگز از قارچهای کوهستان استفاده نکنید چرا که سموم قارچها باعث از کار افتادن اعضا مهم بدن از جمله کبد و کلیه خواهد شد که برخی از این سموم علامت تأخیری دارند و بهمرور زمان تأثیر منفی خود را روی بدن استفادهکننده از قارچهای سمی خواهند گذاشت.
در سالهای اخیر بیشترین مسمومیت در کرمانشاه، لرستان و کردستان دیده شده است. برخی از افراد محلی در این فصل به طبیعت رفته و قارچها را جمع میکنند تا در بازار به صورت فلهای بفروشند.
این افراد یا خودشان به دلیل دست زدن به قارچها دچار مسمومیت شدهاند یا از طریق آنها به دیگران سرایت کرده است. برخی افراد هم به دلیل خوردن این قارچها به مسمومیت مبتلا شدهاند.
توصیه میشود افراد از خرید قارچ از دستفروشان خودداری کنند و تنها قارچهای بستهبندی شده دارای برچسب و تاریخ مصرف خریداری کنند.
هیچ روش مورد تاییدی برای تشخیص قارچ سمی وجود ندارد و افرادی هم که سالیان سال در این زمینه تجربه دارند باید بدانند انواع قارچ به این روشها پاسخ یکسان نمیدهد.
پایانخبر/
ثبت دیدگاه