به گزارش ماژین نیوز، سید عماد شاهرخی با اشاره به اینکه میزان برداشت زردآلوی لرستان ۱۵ تن در هکتار است، اظهار کرد: میانگین برداشت زردآلو از باغهای استان سه برابر میانگین کشوری است.
وی با اشاره به اینکه سطح باغهای زردآلو در استان ۳۶۰۰ هکتار است که عمده آن در شهرستان دورود متمرکز است، افزود: کیفیت زردآلوی لرستان بهویژه شهرستان دورود بهدلیل آب و خاک مناسب بسیار بالا بوده و میتوان گفت یکی از محصولات بازارپسند است.
شاهرخی در ادامه سخنانش با بیان اینکه یکی از اولویتهای ما توسعه صنایع تبدیلی و غذایی است، ادامه داد: یک سردخانه ۵۰۰۰ تنی در شهرستان دورود در حال ساخت است که بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
این مسئول گفت: همچنین پنج صنایع تبدیلی مشاغل خانگی با ظرفیت ۱۰۰ تن در سال ایجاد شده است.
شاهرخی با اشاره به اینکه ساخت یک واحد صنایع غذایی فرآوری در دورود آغاز شده است، افزود: با تکمیل واحدهای تبدیلی و فرآوری در حال ساخت علاوه بر تکمیل زنجیره ارزش محصولات باغی اشتغال و درآمدزایی در این حوزه افزایش پیدا میکند.
پایانخبر/
ثبت دیدگاه